Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ruta Slatina – Slătioara, asfaltată complet
10.09.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 3848

Drumul care leagă localitățile Slatina și Slătioara va fi complet reabilitat și asfaltat. Eforturile edilului Emil Moț de a oferi oamenilor o alternativă viabilă pentru ocolirea Podului Olt sunt aproape de a se concretiza. Astăzi, putem spune că s-a ajuns la un acord cu Consiliul Județean pentru a da startul lucrărilor de asfaltare pe întreg sectorul de drum, în cel mai scurt timp posibil.


Unul din obiectivele acordului-cadru încheiat de Primăria Slatina a fost reabilitarea și asfaltarea completă a străzii Basarabilor, de la intersecția care duce către Mănăstirea Clocociov și până la limita cu localitatea Slătioara. Drumul de la marginea orașului a devenit o rută de ocolire ofertantă pentru șoferi, mai ales în această perioadă, când se lucrează intens la modernizarea Bulevardului Sfântul Constantin Brâncoveanu, de lângă Podul Olt. Primarul Slatinei, Emil Moț, alături de președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, au ajuns la o înțelegere prin care cele două instituții vor face front comun pentru a reabilita întreaga porțiune de drum a barajului.

Vestea a venit chiar din partea primarului Slatinei, Emil Moț. Prezent în emisiunea Reporter24 de la OLT Tv, acesta a declarat că în perioada imediat următoare, constructorul desemnat va începe lucrările, iar, în viitor, Slatina va avea un „mini-inel” de ocolire.
Ținând cont de traficul intens cu care se confruntă orașul în această perioadă, Slatina are nevoie de o șosea care să fluidizeze circulația. Astfel, cu această porțiune de drum asfaltată, ruta de ocolire a Podului Olt va fi mult mai sigură.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina în acțiune, ISJ în vizită

Prefectul Județului Olt, alături de șeful Inspectoratului Școlar, au fost astăzi în vizită pe la școlile din Slatina. Au vrut să vadă dacă unitățile de învățământ mai au nevoie de ajutor, chiar dacă, până acum, cel oferit de către Guvernul României, Ministerul Educației și instituțiile de resort a lipsit cu desăvârșire. Mai mult, reprezentantul învățământului oltean a dorit să mulțumească Primăriei Slatina pentru implicarea promptă și eficientă din ultima perioadă, astfel încât, elevii slătineni să înceapă școala în siguranță.
14 Sep 2020