Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gaze în toată localitatea Potcoava
31.07.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 224

Autoritățile locale din Potcoava au în derulare un proiect extrem de important pentru locuitorii de aici. Este vorba despre extinderea rețelei de gaze în toate cartierele orașului. Dacă proiectul va primi finanțare anul acesta, lucrările vor fi finalizate în maximum 2 ani.


La Potcoava, mai mult de jumătate din localitate este racordată la rețeaua de gaze naturale. În ultimii ani, autoritățile au depus eforturi mari pentru a obține noi fonduri pentru ca gazele să fie introduse și în alte cartiere.

Pe masa de lucru a edilului există în derulare un proiect prin care și celelalte străzi din localitate să fie brașate la rețeaua de gaze. Investiția este una costisitoare, iar autoritățile caută încă soluții pentru a suporta cheltuielile

Odată cu implementarea acestui proiect, toți locuitorii din cele cinci sate din Potcoava vor beneficia de confort sporit. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020