Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Stațiile Stațiile Loctrans, dezinfectate periodic
29.07.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 218

În contextul pandemiei de coronavirus, sănătatea călătorilor Loctrans este prioritară pentru conducerea societății. Periodic, angajații dezinfectează cu soluții biocide toate stațiile de autobuz, iar persoanele care folosesc aceste mijloc de transport se simt mult mai în siguranță.


Zilnic, sute de oameni se deplasează la serviciu sau acolo unde au nevoie cu autobuzele Loctrans. Iar în această perioadă, din cauza pandemiei de coronavirus, conducerea societății a luat toate măsurile pentru a limita cât mai mult răspândirea bolii. Dezinfectarea stațiilor este una dintre măsurile aplicate constant de angajații societății de transport în comun.

Toate substanțele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății și nu pun în pericol sănătatea oamenilor, spune conducerea societății.

În aceste condiții, călătorii spun că se simt mai în siguranță când știu că există preocupare pentru dezinfectarea autobuzelor și stațiilor.

Mai mult decât atât, autobuzele sunt igienizate după fiecare cursă. Însă conducerea societății a accentuat importanța măsurilor de prevenție care trebuie adoptate și de călători, într-un domeniu atât de vulnerabil cum este cel al transportului de persoane.

În acest moment, activitatea de transport public local funcționează în regim normal. Pentru a evita aglomerarea în mijloacele de transport care circulă pe liniile care deservesc platforma industrială a Slatinei, numărul autobuzelor a fost suplimentat. 

statii de autobuz dezinfectie loctrans
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020