Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se ridică poduri pentru Drumul Expres
28.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 10773

Se lucrează în ritm susținut la construcția Drumului Expres Craiova-Slatina-Pitești. 20 de poduri, podețe și viaducte vor fi construite, iar o parte dintre lucrări sunt deja în stadiu avansat. Cea mai amplă lucrare, unde va fi ridicat și cel mai lung pod, este peste râul Olt.


Reprezentanții Secției de Drumuri Naționale Slatina au mers astăzi în vizită pe șantierul Drumului Expres Craiova-Slatina-Pitești. Au vrut să vadă stadiul lucrărilor în care sunt angrenați zeci de muncitori și sute de utilaje. Cea mai mare mobilizare este la construcția podurilor.

Vor fi construite, în total, 20 de poduri, podețe și viaducte peste care va trece Drumul Expres. Cea mai amplă lucrare la are loc peste râul Olt, la Slatina.

Un alt pod important, al doilea ca mărime, pentru Centura Ocolitoare a Slatinei, este cel care traversează calea ferată, în zona localității Milcov.

Proiectul pentru construcția Drumului Expres are termen de finalizare luna decembrie a anului 2021, iar perioada de execuție trebuie respectată întocmai.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE