Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fără blocaje în trafic pe strada Drăgănești
28.07.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1097

Adio trafic aglomerat pe strada Drăgănești, în zona industrială a Slatinei. În acest moment, conducătorii auto se bucură de patru benzi sigure, iar timpul de deplasare până la serviciu a scăzut semnificativ. Lucrările au fost realizate rapid și sunt de bună calitate, spun cei care traversează această zonă.


Supralărgirea străzii Drăgănești, lucrare finanțată de Primăria Slatina, a fost finalizată recent, mai devreme decât termenul stabilit. Este un proiect important de infrastructură, care a avut drept scop fluidizarea traficului pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la ieșirea din oraș și fabrica Bekaert. Acum, conducătorii auto care traversează această zonă se declară mulțumiți atât de calitatea lucrării, dar și pentru că nu mai pierd mult timp în trafic, mai ales la orele de vârf.

Înainte, când se circula doar pe două benzi, traficul se desfășura cu dificultate, spun și taximetriștii, care erau nevoiți să aștepte minute în șir pentru a ajunge să își ia clienții.

Și șoferii de autobuze spun că timpul de parcurgere al acestui tronson s-a redus semnificativ.

Pe lângă cele patru benzi de circulație, în această zonă s-au amenajat trotuare, pentru ca cei care merg pe jos la serviciu să fie în siguranță.
 

strada Drăgănești trafic degajat
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE