Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fără blocaje în trafic pe strada Drăgănești
29.07.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 932

Adio trafic aglomerat pe strada Drăgănești, în zona industrială a Slatinei. În acest moment, conducătorii auto se bucură de patru benzi sigure, iar timpul de deplasare până la serviciu a scăzut semnificativ. Lucrările au fost realizate rapid și sunt de bună calitate, spun cei care traversează această zonă.


Supralărgirea străzii Drăgănești, lucrare finanțată de Primăria Slatina, a fost finalizată recent, mai devreme decât termenul stabilit. Este un proiect important de infrastructură, care a avut drept scop fluidizarea traficului pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la ieșirea din oraș și fabrica Bekaert. Acum, conducătorii auto care traversează această zonă se declară mulțumiți atât de calitatea lucrării, dar și pentru că nu mai pierd mult timp în trafic, mai ales la orele de vârf.

Înainte, când se circula doar pe două benzi, traficul se desfășura cu dificultate, spun și taximetriștii, care erau nevoiți să aștepte minute în șir pentru a ajunge să își ia clienții.

Și șoferii de autobuze spun că timpul de parcurgere al acestui tronson s-a redus semnificativ.

Pe lângă cele patru benzi de circulație, în această zonă s-au amenajat trotuare, pentru ca cei care merg pe jos la serviciu să fie în siguranță.
 

strada Drăgănești trafic degajat
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020