Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Circulă în siguranță, pe străzi modernizate
27.07.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 185

Islazului, Lacului și Zorilor. Sunt trei dintre străzile din Slatina care au fost asfaltate recent, de către autoritățile locale. Locuitorii de aici sunt mulțumiți că infrastructura rutieră nu mai este acum o problemă, iar siguranța și gradul de confort au crescut considerabil.


Se investește masiv în infrastructura rutieră din cartierele de case din municipiul Slatina. Și asta pentru că, aici, de la un an la altul, tot mai mulți slătineni își construiesc locuințe. Pentru confortul lor, autoritățile locale au reabilitat și modernizat mai multe străzi. S-a intervenit atât în partea carosabilă, cât și pe cea pietonală. Islazului din Cartierul Satul Nou este o stradă extrem de circulată, iar recent au fost finalizate lucrările de asfaltare. Cetățenii din această zonă spun că gradul de confort a crescut considerabil.

O altă stradă dintr-un cartier de case a beneficiat aceleași investiții. Cetățenii care locuiesc pe strada Zorilor își amintesc cât de greu se circula în zonă, când nu exista asfalt. Acum se pot bucura de o șosea modernă și trotuare noi.

Investiții importante au fost făcute și pe strada Lacului, iar acum locuitorii de aici circulă în cele mai bune și sigure condiții.

Municipalitatea spune că va continua modernizarea străzilor din Slatina, atât în cartiere de case, cât și în celelalte zone din oraș. Cartierul Steaua este acum într-un amplu proces de modernizare. 

strazi reabilitate slatina locuitori multumiti
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020