Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Asfaltări în cartierul Sărăcești
24.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 969

Primăria Slatina a finalizat recent studiile de fezabilitate pentru asfaltarea de noi străzi. Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina spun că urmează să intervină în noile cartiere de case, acolo unde drumurile sunt neasfaltate.


În ultimii ani, numărul de case construite în Slatina a crescut simțitor, iar în zonele unde în trecut era doar câmp deschis, au apărut acum adevărate cartiere rezidențiale. Pentru a veni în sprijinul celor care locuiesc aici, Primăria Slatina a stabilit că este nevoie să investească în infrastructură, astfel încât să le ofere cele mai bune condiții de trai. Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina spun că pentru aceste zone au fost deja realizate studiile de fezabilitate și cele ale indicatorilor tehnico-economici, iar în acest moment se așteaptă aprobarea lor în următoarea ședință de Consiliu Local.

Cele două străzi din interiorul orașului sunt Aleea Tineretului, zona balast, și Strada Dr. Dumitru Țoncu. Aici se va interveni atât pe partea carosabilă, însemnând lucrări de asfaltare și de aducere la același nivel al punctelor de acces către imobile, dar și pe partea pietonală. Cea de-a treia arteră ce va intra în reabilitare este Strada Stejarului, acolo unde, pe lângă turnarea unui covor de asfalt, se vor instala și mai multe rigole și guri de scurgere, astfel încât eventualele cantități de ape pluviale să nu mai inunde zona.
Toate aceste lucrări fac parte din planul de dezvoltare a infrastructurii locale demarat de Primăria Slatina. Obiectivul principal este acela de modernizare a întregii rețele de străzi a municipiului, astfel încât, toți slătinenii, indiferent de cartierul în care locuiesc, să circule în cele mai bune condiții.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020