Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noua Esplanadă a Slatinei prinde contur
15.07.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 5126

Lucrările pentru noua Esplanadă a Slatinei înaintează în ritm alert. Municipalitatea are un plan inedit de amenajare a celei mai îndrăgite zone de promenadă din oraș, iar slătinenii abia așteaptă finalizarea acestui proiect.


Astfel va arăta, în curând, noua Esplanadă a Slatinei. Va fi un spațiu deschis, cu arteziene mai multe și pavaje noi, de unde se vede perfect priveliștea parcului. Proiectul de înfrumusețare a orașului este realizat din fonduri de la bugetul local, iar lucrările avansează de la o zi la alta. Încă de la prima oră a dimineții, muncitorii firmei de construcții, dar și angajații Societății Dezvoltare Urbană Slatina lucrau intens la noul loc de promenadă al orașului.

Noua înfățișarea a celui mai animat loc din Slatina este pe placul multor slătineni.
Până la finalizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a noului loc de promenadă, slătinenii profită de priveliștea minunată a expo-parcului.
Această doamnă, deși nu este din Slatina, s-a oprit special să admire superba oază de verdeață, spunând că va reveni aici de câte ori va avea ocazia.
Noua esplanadă va fi unită cu actualul expo-parc, astfel încât priveliștea va fi una fabuloasă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020