Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Elevii de 10, premiați de Primăria Slatina
29.06.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1106

Primăria Slatina va premia și anul acesta elevii din municipiu care au obținut media 10 la BAC și Evaluarea Națională. Anunțul a fost făcut de primarul Emil Moț, care i-a asigurat pe micii campioni de toată aprecierea sa.


La Slatina, primăria continuă să premieze excelența. Primarul Emil Moț a anunțat astăzi că va oferi premii de câte 1.000 lei elevilor care au obținut media 10 la Bacalaureat și Evaluarea Națională.
„Deoarece consider că educația este cărămida de baza a unei societăți de succes, Primăria Municipiului Slatina și Consiliul Local păstrează și în acest an tradiția de a-i premia cu 1.000 de RON pe elevii excepționali care au încheiat aceste examene cu media 10”, a transmis edilul pe pagina sa de Facebook.
Primarul i-a felicitat pe toți cei care au promovat cele două examene importante, într-un an în care au stat departe de școală luni de zile.
„Vă felicit din suflet pe aceia dintre voi care ați promovat în acest an atipic examenele de la Evaluarea Naționala și Bacalaureat ! Vă doresc mult succes, tuturor, în noile etape pe care urmează să le parcurgeți !”, a mai spus Emil Moț.
Lista cu premianții va fi definitivată după afișarea rezultatelor finale de la BAC, iar ulterior, autoritățile vor anunța data la care se va face premierea elevilor de 10.
 

primaria slatina premii elevii de 10 emil mot
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE