Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mulțumiți că vor avea străzi reabilitate
18.06.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 477

Lucrările de asfaltare și modernizare a mai multor tronsoane din cartierul Steaua continuă în ritm alert. Străzile și trotuarele din arealul cuprins între Cuza Vodă, Văilor și Elena Doamna sunt acum adevărate șantiere. Locuitorii spun că intervenția în această zonă era extrem de necesară și se bucură de faptul că municipalitatea se gândește la confortul lor.


Toate străzile din cartierul Steaua care au nevoie de reparații au intrat într-un amplu proces de modernizare, în cadrul unui proiect derulat de Primăria Slatina. Este vorba de tronsoanele aflate în arealul cuprins între străzile Cuza Vodă, Văilor și Elena Doamna, acolo unde betonul existent este degradat. Echipele de muncitori vor acționa atât pe partea carosabilă, cât și pe trotuare, astfel încât acestea să fie la același nivel cu noul covor de asfalt.
Locuitorii din zonă se arată extrem de mulțumiți de faptul că Primăria Slatina a dat startul lucrărilor de asfaltare și în cartierul lor. Ei spun că pe aceste străzi nu s-a mai intervenit de foarte mult timp, iar o recondiționare a părții carosabile era imperios necesară.
Potrivit reprezentanților Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina, termenul de execuție pentru această lucrare este de maxim 5 luni, însă constructorul estimează că va finaliza totul în mai puțin de 2 luni. Investiția se derulează cu bani din bugetul local și este cuprinsă într-un proiect mai amplu de asfaltare al Primăriei Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE