Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: încep noi lucrări de asfaltare
17.06.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 947

Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina a dat startul lucrărilor de reabilitare și pe străzile din partea de jos a orașului. Sectoare de drum precum Fundătura Oltului, Fundătura Zăvoiului sau Strada Fântânilor vor intra într-un amplu proces de modernizare și asfaltare. Reprezentanții DASIP Slatina spun că în perioada următoare echipele de muncitori vor ajunge și în alte zone din municipiu.


Mai multe sectoare de drum din partea de jos a orașului, unde s-a construit masiv în ultimii ani, nu beneficiază încă de asfalt. De aceea, Primăria Slatina, prin intermediul Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public, a început lucrările de reabilitare și de asfaltare a părții carosabile, astfel încât locuitorii din zonă să circule în condiții mai bune.
Echipele de muncitori vor intra în zilele următoare și pe străzi din centrul orașului, care necesită o intervenție imediată. Reprezentanții DASIP Slatina spun că în curând străzile adiacente Aleii Tineretului, acolo unde betonul este degradat, vor fi decopertate și se va așterne un covor de asfalt nou.
Potrivit planului elaborat de Primăria Slatina se vor reabilita în total peste 100 de străzi și tronsoane, cu fonduri din bugetul local. Toate aceste lucrări au deja constructori desemnați.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020