Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A început asfaltarea în cartierul Steaua
16.06.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1268

Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina a început modernizarea zonelor degradate din cartierul Steaua. Sunt mai multe străzi și porțiuni de trotuare care au nevoie urgentă de asfaltare, întrucât betonul s-a măcinat și au apărut gropi și denivelări pe suprafețe întinse.


Slătinenii care locuiesc în cartierul Steaua primesc vești bune din partea municipalității. Au început lucrările de modernizare, fiind vizate toate străzile și trotuarele degradate cuprinse între Cuza Vodă și Văilor. În acest areal, în mai multe zone, atât partea pietonală cât și partea carosabilă au fost betonate cu ani în urmă. În prezent, sunt atât de degradate încât sunt foarte greu de circulat. Toate străzile din cartier care au nevoie de reparații au fost incluse într-un proiect amplu derulat de Primăria Slatina, iar acum au început lucrările. Mai întâi vor fi scoase bordurile, care trebuie montate astfel încât să fie la același nivel cu noul strat de asfalt.

Și partea carosabilă ca avea nevoie de reparații serioase, înainte de asfaltare. În unele zone sunt denivelări și gropi adânci și se va interveni pentru remedierea acestor probleme, înainte de reasfaltare. Chiar și așa, în două luni tot cartierul ar trebui să aibă străzi și trotuare modernizate.
Investiția se derulează cu bani din bugetul local și este cuprinsă într-un contract de asfaltare finanțat de Primăria Slatina pe o perioadă de patru ani, începând din 2019. În total, 99 de obiective, reprezentând străzi, tronsoane de străzi sau trotuare sunt incluse în acest acord cadru, prin intermediul căruia trei constructori lucrează în paralel, în mai multe zone din oraș, la modernizarea infrastructurii rutiere.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020