Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătinenii primesc din nou kituri de protecție
22.05.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 715

Consilierii locali ai Slatinei au stabilit ieri, în cadrul unei ședințe de îndată, să fie distribuite din nou măști și mănuși pentru slătineni, săptămâna viitoare. Astfel, luni, marți și miercuri, angajații primăriei vor trece pe la fiecare familie din oraș, să lase echipamente de protecție.


Chiar dacă starea de urgență a fost ridicată, riscul de îmbolnăvire cu nou coronavirus nu a fost încă eliminat. De aceea trebuie să purtăm în continuare mască și mănuși atunci când suntem în spații publice aglomerate. Pentru a veni în sprijinul slătinenilor, primăria a decis să mai ofere și săptămâna viitoare kituri de protecție, pentru fiecare unitate locativă din oraș. Ieri, a fost convocată o ședință de consiliul local, pentru a se aproba distribuirea măștilor și mănușilor, iar de luni angajații municipalității vor bate la ușa fiecărei familii.
„Dragi slătineni,
În contextul riscului de răspândire a infecției COVID -19 pe raza municipiului Slatina, membrii Comitetului Local pentru Situații de Urgență din cadrul U.A.T. Municipiul Slatina, au aprobat în vederea diminuării riscului de contagiune următoarea propunere:
Luni, marți și miercuri, respectiv în datele de 25/26/27.05.2020 vom repeta acțiunea amplă de distribuire a kit-urilor de 5 măști de protecție și 5 perechi de mănuși pentru fiecare unitate locativă a municipiului Slatina.
Programul în care echipele Primăriei Municipiului Slatina vor relua această acțiune la domiciliul slătinenilor este situat în intervalul orar 17:00-21:00.
Vă dorim multă sănătate!”, a transmis primarul Slatinei, Emil Moț.

În perioada stării de urgență, timp de 5 săptămâni, Primăria Slatina a distribuit câte 5 măști și 5 perechi de mănuși pentru fiecare din cele 34.000 de locuințe. Kiturile au fost oferite săptămânal, la ușa fiecărei familii, iar oamenii au fost foarte mulțumiți că autoritățile s-au gândit la sănătatea lor.

În ultimele luni, Primăria Slatina a desfășurat constant campanii de protejare a populației, de la igienizarea parcurilor și scărilor de bloc și până la spălarea străzilor și trotuarelor cu spumă activă și clor. Municipalitatea a decis să desfășoare în continuare, periodic, acțiuni de spălare și igienizare în toate cartierele orașului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE