Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încep înscrierile la creșă, la Slatina
22.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 326

Încep înscrierile la creșă. Începând de luni, 25 mai, părinții care vor să își înscrie copiii la una dintre cele patru creșe din municipiul Slatina, sunt așteptați să depună o cerere în acest sens. 50 de locuri sunt disponibile pentru anul 2020-2021. Cerințele de înscriere sunt aceleași, iar cei care vor acumula un punctaj bun vor avea locul asigurat din toamnă, pentru copilul lor.


După ce au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus, înscrierile la creșă încep de săptămâna viitoare, în Slatina. 50 de locuri sunt disponibile pentru cele patru creșe din municipiu. Ca în fiecare an, angajații Direcției de Asistență Socială Slatina se așteaptă însă la un număr mult mai mare de solicitări venite din partea părinților.
Astfel, părinții care au copii cu vârsta cuprinsă între 10 luni și 3 ani trebuie să facă o solicitare în acest sens la sediul Direcției de Asistență Socială Slatina, iar apoi să aducă toate documentele necesare.
Părinții trebuie să aibă mare grijă la cerințele solicitate, la depunerea dosarului. Un singur criteriu neîndeplinit poate duce la pierderea locului.
Anul trecut, au fost disponibile 56 de locuri la creșele din Slatina, iar numărul solicitărilor a fost de 166.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE