Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Drumuri modernizate la Fărcașele
20.05.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 125

În ultima perioadă, în comuna Fărcașele, au fost realizate investiții cu adevărat importante. Rețeaua de drumuri a comunei a fost modernizată aproape în totalitate, iar pe fiecare stradă și străduță există rețea de iluminat public. Primarul comunei spune că în perioada imediat următoare se va finaliza construcția unei săli de festivități a comunei.


Comuna Fărcașele din județul Olt este într-un continuu și amplu proces de modernizare și de îmbunătățire a calității vieții locuitorilor. În ultima perioadă, primarul Viorel Vladu a reușit, prin accesarea mai multor programe de dezvoltare să asfalteze rețeaua de drumuri aproape în totalitate și să amplaseze pe fiecare stradă corpuri de iluminat public.
Tot pentru binele comunei sale, Primăria construiește acum o sală de festivități modernă. Aceasta clădire va deservi întreaga comunitate locală din satul Hotărani, pentru organizarea diferitelor evenimente culturale sau de familie. Lucrările sunt aproape de final.
În perioada imediat următoare, edilul comunei Fărcașele spune că se vor da startul unor noi lucrări de asfaltare, astfel încât întreaga rețea de drumuri să fie modernizată. De asemenea, până la începutul anului școlar următor, toate școlile din localitate vor avea câte un teren de sport modern.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE