Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Măști și mănuși pentru zeci de mii de familii
15.05.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 267

La finalul stării de urgență, facem bilanțul acțiunilor desfășurate la Slatina, pentru protejarea populației. Aici, reprezentanții primăriei au înțeles de la bun început pericolul și nu au ezitat în luarea de măsuri ferme, care să țină virusul la distanță. Cea mai apreciată de Slătineni, dar și cea mai importantă pentru sănătatea lor, se referă la distribuirea măștilor și mănușilor. În fiecare săptămână din ultimele cinci, angajații municipalității au trecut pe la toate cele 34.000 de unități locative.


Slătinenii au trecut cu bine se perioada stării de urgență, pentru că autoritățile locale au luat măsuri imediate împotriva coronavirusului. Reprezentanții Primăriei Slatina și-au concentrat toată atenția pe acțiuni menite să protejeze oamenii, iar dintre acestea, cea mai importantă a fost oferirea de măști și mănuși pentru fiecare familie. Campania, unică în țară în rândul orașelor mari, s-a derulat la inițiativa Comitetului Local pentru Situații de Urgență, condus de primarul Emil Moț. Cu o mobilizare fără precedent și un efort uriaș, pe 13 aprilie, primarul le oferea slătinenilor primele kituri cu 5 măști și 5 perechi de mănuși.

De atunci, în fiecare săptămână, în zilele de luni, marți și miercuri, angajații primăriei au trecut pe la fiecare locuință din oraș, să le dea oamenilor materialele de care aveau nevoie pentru a limita riscul de îmbolnăvire. În fiecare scară de bloc, pe fiecare stradă din cartierele de case, slătinenii au primit cu bucurie măștile și mănușile și au mărturisit că se simt mai protejați când ies la cumpărături, la medic sau la serviciu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE