Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Caracal, măsuri împotriva COVID-19
25.03.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 444

Primăria Caracal a fost printre primele instituții din județul Olt care au luat măsuri de prevenire împotriva extinderii virusului COVID-19. Autoritățile au dezinfectat deja toate străzile, trotuarele, scările de bloc și locurile de joacă din oraș, pentru a-i proteja pe cetățeni. Edilul Caracalului îi îndeamnă pe cetățeni să respecte toate măsurile de restricție impuse.


Odată cu intrarea în vigoare a stării de urgență în țară, primăria municipiului Caracal a pus în aplicare un plan de intervenție pentru a dezinfecta toate spațiile publice ale orașului. Începând cu data de 16 martie, autoritățile locale au desfășurat mai multe acțiuni de igienizare și dezinfecție pe străzi, alei, trotuare, parcuri, locuri de joacă și scări de bloc. Instituțiile publice, cum ar fi Primăria, Teatrul Național sau clădirea Direcției Economice, au fost igienizate chiar și astăzi.
Liviu Radu, primarul municipiului Caracal:

Reamintim că în data de 15 martie a.c. Primăria Caracal a anunțat public primele măsuri de dezinfecție ce vor fi demarate de municipalitate în Caracal.
Totodată, zilnic, între orele 14.00-16.00, străzile sunt dezinfectate prin spălare cu clor.
Edilul Liviu Radu își îndeamnă cetățenii la calm şi la canalizarea atenţiei către aplicarea cu rigurozitate a măsurilor de prevenire şi limitare pentru răspândirea noului coronavirus.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020