Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Caracal, măsuri împotriva COVID-19
25.03.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 359

Primăria Caracal a fost printre primele instituții din județul Olt care au luat măsuri de prevenire împotriva extinderii virusului COVID-19. Autoritățile au dezinfectat deja toate străzile, trotuarele, scările de bloc și locurile de joacă din oraș, pentru a-i proteja pe cetățeni. Edilul Caracalului îi îndeamnă pe cetățeni să respecte toate măsurile de restricție impuse.


Odată cu intrarea în vigoare a stării de urgență în țară, primăria municipiului Caracal a pus în aplicare un plan de intervenție pentru a dezinfecta toate spațiile publice ale orașului. Începând cu data de 16 martie, autoritățile locale au desfășurat mai multe acțiuni de igienizare și dezinfecție pe străzi, alei, trotuare, parcuri, locuri de joacă și scări de bloc. Instituțiile publice, cum ar fi Primăria, Teatrul Național sau clădirea Direcției Economice, au fost igienizate chiar și astăzi.
Liviu Radu, primarul municipiului Caracal:

Reamintim că în data de 15 martie a.c. Primăria Caracal a anunțat public primele măsuri de dezinfecție ce vor fi demarate de municipalitate în Caracal.
Totodată, zilnic, între orele 14.00-16.00, străzile sunt dezinfectate prin spălare cu clor.
Edilul Liviu Radu își îndeamnă cetățenii la calm şi la canalizarea atenţiei către aplicarea cu rigurozitate a măsurilor de prevenire şi limitare pentru răspândirea noului coronavirus.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020