Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mesaj pentru sănătatea părinților și bunicilor
25.03.2020
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 683

Primarul Slatinei, Emil Moț, s-a adresat din nou părinților și bunicilor, cei care sunt cei mai vulnerabili în fața virusului Covid-19. În mesajul său, acesta îi roagă pe oameni să înţeleagă că e mai simplu să prevenim, decât să ajungem să numărăm pierderi de vieţi.


„Trecem cu toţii printr-o perioadă sensibilă şi este extrem de important să conştientizăm că avem în faţă o provocare pe care numai împreună o putem depăşi cu bine. După cum ştiţi, de astăzi a intrat în vigoare o nouă ordonanţă militară, care impune reguli stricte persoanelor cu vârste de peste 65 de ani. Statisticile şi specialiştii demonstrează că acestea sunt cele mai vulnerabile în faţa pandemiei de coronavirus, de aceea este necesar, iar acum şi obligatoriu, să staţi în casă pentru a vă proteja”, spune primarul Slatinei, Emil Moț. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020