Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mesaj pentru sănătatea părinților și bunicilor
25.03.2020
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 810

Primarul Slatinei, Emil Moț, s-a adresat din nou părinților și bunicilor, cei care sunt cei mai vulnerabili în fața virusului Covid-19. În mesajul său, acesta îi roagă pe oameni să înţeleagă că e mai simplu să prevenim, decât să ajungem să numărăm pierderi de vieţi.


„Trecem cu toţii printr-o perioadă sensibilă şi este extrem de important să conştientizăm că avem în faţă o provocare pe care numai împreună o putem depăşi cu bine. După cum ştiţi, de astăzi a intrat în vigoare o nouă ordonanţă militară, care impune reguli stricte persoanelor cu vârste de peste 65 de ani. Statisticile şi specialiştii demonstrează că acestea sunt cele mai vulnerabile în faţa pandemiei de coronavirus, de aceea este necesar, iar acum şi obligatoriu, să staţi în casă pentru a vă proteja”, spune primarul Slatinei, Emil Moț. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020