Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ajutor pentru bătrânii de la sate
25.03.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 3125

Autoritățile locale din Olt s-au mobilizat, venind în ajutorul persoanelor vârstnice, în această perioadă când ne confruntăm cu o pandemie de coronavirus. Împreună cu alți oameni care vor să-i ajute pe cei aflați în dificultate, reprezentanții primăriilor le vor asigura bătrânilor, în permanență, necesarul de alimente și medicamente.


Mulți dintre edilii din localitățile rurale oltene au luat exemplul celor din orașe, astfel că în următoarea perioadă le vor fi alături bătrânilor. Astfel, au decis să îi ajute să rămână cât mai mult timp acasă, pe a fi în siguranță. Ei au format echipe și le vor face cumpărături, gratuit, urmând ca beneficiarii să achite contravaloarea acestora. Masura a fost luată și de edilul din Brâncoveni, Ion Cheroiu.
Și la Osica de Sus, bătrânii primesc o mână de ajutor în această perioadă grea.
În timp ce autoritățile fac eforturi mari pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19, unii dintre cetățeni se pare că nu au înțeles situația în care se află întreaga lume. Spre exemplu, la Osica de Sus, două persoane aflate în izolare la domiciliu au părăsit locuința. Ei au fost depistați și duși în centrul de carantină de la Scornicești.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020