Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primarul Slatinei, un nou mesaj pentru locuitorii orașului
24.03.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 547

Primarul Slatinei, Emil Moț, îndeamnă locuitorii orașului să respecte cu strictețe restricțiile stabilite astăzi, prin ordonanța militară. Astfel, împreună, vom menține Slatina un oraș fără probleme, un oraș sănătos. Prin măsurile comunicate astăzi, Primăria Slatina sprijină aplicarea tuturor regulilor în vederea menținerii stării de sănătate a slătinenilor.


Edilul îi roagă pe slătineni să fie responsabili și să nu încalce niciuna din prevederile celei de-a treia Ordonanțe, emise astăzi.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020