Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primarul Slatinei, un nou mesaj pentru locuitorii orașului
24.03.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 620

Primarul Slatinei, Emil Moț, îndeamnă locuitorii orașului să respecte cu strictețe restricțiile stabilite astăzi, prin ordonanța militară. Astfel, împreună, vom menține Slatina un oraș fără probleme, un oraș sănătos. Prin măsurile comunicate astăzi, Primăria Slatina sprijină aplicarea tuturor regulilor în vederea menținerii stării de sănătate a slătinenilor.


Edilul îi roagă pe slătineni să fie responsabili și să nu încalce niciuna din prevederile celei de-a treia Ordonanțe, emise astăzi.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020