Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Dezinfecție și în școlile din Slatina
20.03.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 482

Inspectoratul Școlar Județean Olt a informat toți directorii școlilor oltene să desfășoare acțiuni de dezinsecție. La Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” conducerea deja a luat legătura cu o firmă specializată, iar toate încăperile unității de învățământ au fost date cu soluții dezinfectante.


Directorii de școli analizează îndeaproape situația școlilor în această perioadă și au în atenție dezinfectarea tuturor instituțiilor de învățământ din județ, astfel încât orice pericol de îmbolnăvire să fie oprit, iar atunci când vor reveni în bănci, copiii să fie în siguranță.
Sănătatea și siguranța elevilor la școală este o prioritate pentru toți directorii instituțiilor de învățământ. La Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a avut loc o amplă acțiune de dezinfecție și igienizare a tuturor sălilor de curs, a holurilor și a grupurilor sanitare, astfel încât elevii să se întoarcă la școală într-un mediu prietenos și sigur.
Aceste acțiuni de igienizare și dezinfecție vor mai avea loc și în săptămânile care urmează, iar părinții și elevii trebuie să știe că sănătatea lor nu va fi pusă în pericol.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020