Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Blocuri dezinfectate, cetățeni în siguranță
20.03.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 554

Autoritățile continuă dezinfecția în municipiul Slatina. Spațiile comune din 50 de blocuri de locuit au fost astăzi curățate și igienizate de echipele de angajați din cadrul primăriei și ai unei firme specializate. Au fost dezinfectate treptele și balustradele, holurile, dar și intrările în fiecare bloc pe la care trec echipele. Locatarii spun că acțiunea era necesară și tot ei fac un apel către ceilalți cetățeni: să fie mai responsabili în această perioadă dificilă.


Ora 10.00. Dezinfecția în blocurile din municipiul Slatina continuă. Autoritățile locale au trimis astăzi echipele să acționeze pe străzile Crișan, Cornișei, Aleea Mărului și prelungirea Primăverii. 50 de scări de bloc au fost curățate și dezinfectate de angajații Direcției Administrarea Patrimoniului, împreună cu cei ai unei firme specializate. Astfel, au fost igienizate treptele, holurile, dar și zonele de la intrarea în bloc.
Locatarii spun că, zilnic, se întâlnesc cu echipele care se ocupă cu dezinfecție în oraș, fie pe la blocuri, în parcuri, pe trotuare sau pe stradă și consideră că era necesară o astfel de acțiune. Mai mult, oamenii fac apel la ceilalți cetățeni să ia și ei atitudine și să devină mai responsabili în această perioadă dificilă.
Acțiunea de dezinfecție continuă la Slatina și în perioada următoare, și va fi reluată periodic, astfel încât slătinenii să fie protejați de virusul periculos.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020