Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Amplă dezinfecție pe străzi și în blocuri
18.03.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 5313

Locurile de joacă, parcurile, piațetele, dar și străzile, trotuarele și spațiile comune din blocurile de locuit. Toate aceste locuri din Slatina sunt în permanență în atenția Primăriei Slatina, care desfășoară zilele acestea o amplă acțiune de dezinfecție. Sănătatea slătinenilor este pe primul loc în această perioadă.


Primăria Slatina a mobilizat zilele acestea atât operatorul de salubritate cât și firma care se ocupă de dezinfecție, pentru a preveni răspândirea virusului chinezesc. In data de 17 martie, a început acțiunea de dezinfectare a străzilor, trotuarelor și a spațiilor comune din blocurile de locuit. Pe străzi și trotuare s-a acționat cu o soluție pe bază de clor, care elimină coronavirusul. Mai multe utilaje ale firmei de salubritate au străbătut străzile din Slatina, de aseară, de la ora 19.30.
Echipele firmei care a igienizat parcurile și locurile de joacă au acționat și în blocuri, unde au fost dezinfectate toate spațiile comune, inclusiv ușile și băncile. Primarul Slatinei, Emil Moț, a explicat că această amplă acțiune este extrem de importantă pentru sănătatea slătinenilor. De asemenea, substanța folosită este una sigură și eficientă.
Slătinenii spun că orice acțiune de dezinfecție este absolut necesară în acest context în care oamenii se tem că s-ar putea îmbolnăvi de coronavirus. Ei spun însă că toți oamenii ar trebui să ia măsuri pentru a preveni infectarea și să reducă pe cât posibil deplasările.
Același sfat vine și din partea primarului Emil Moț, care îi roagă pe slătineni să fie foarte atenți la mesajele transmise de specialiști și să le respecte întocmai.
Municipalitatea a început încă de săptămâna trecută dezinfectarea spațiilor publice. Mai întâi au fost vizate toate locurile de joacă din oraș, parcurile și părculețele, apoi străzile și spațiile comune din interiorul blocurilor. Reprezentanții Primăriei Slatina au spus că vor continua acțiunile de igienizare și în următoarele zile, pentru că sănătatea oamenilor este cea mai importantă, în contextul răspândirii coronavirusului în România.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020