Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caracalul scapă de maidanezi
15.01.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 235

Un adăpost de câini va fi construit anul acesta în municipiul Caracal. Autoritățile spun că, după mai multe încercări eșuate, proiectul va deveni, în sfârșit, realitate, cel târziu în primăvara acestui an. Construcția va fi făcută la marginea orașului și se întinde pe o suprafață de 200 de metri pătrați.


Se construiește adăpost de câini la Caracal. Primarul Liviu Radu anunță că lucrările au început deja, iar până la primăvară acestea se vor finaliza. Este vorba despre un proiect mai vechi, pe care municipalitatea încearcă să îl realizeze pentru a-i scăpa de locuitorii orașului de disconfortul provocat de câinii maidanezi.
Astfel, din această primăvară, vor fi adunați toți câinii vagabonzi de pe străzile orașului și vor fi duși la adăpost. Primăria Caracal a mai încercat lucrul acesta și în urmă cu câțiva ani, însă proiectul a eșuat.
Valoarea investiției este de aproximativ 14 miliarde de lei vechi, fondurile urmând să fie alocate în totalitate din bugetul local.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020