Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caracalul, un oraș mai sigur
13.01.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4740

Caracalul va deveni un oraș mai sigur. Autoritățile locale vor să întărească sistemul de supraveghere video la școli și licee, pentru ca elevii să nu se mai simtă în pericol, după tragedia care a zguduit, vara trecută, o țară întreagă. Mai mult, primarul vrea să înființeze și un serviciu de poliție locală.


Se întăresc măsurile de siguranță pentru elevii și cetățenii municipiului Caracal. Astfel, de anul acesta, orașul va deveni mai sigur și mai bine păzit. Autoritățile locale vor să extindă sistemul de supraveghere video la școli, urmând să fie crescut numărul de camere de monitorizare. Investiția va fi făcută cu bani de la Consiliul Local.
De asemenea, o altă prioritate a administrației locale o reprezintă siguranța oamenilor, atât pe stradă, cât și în fiecare cartier din oraș. Astfel, Primăria Caracal vrea să înființeze serviciul de Poliție Locală, chiar de luna aceasta.
15 polițiști locali vor fi angajați la Caracal, iar organigrama pentru noua instituție a fost deja stabilită. În prezent se fac demersuri pentru obținerea tuturor documentelor și avizelor necesare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020