Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Aprobare pentru centura mediană a Slatinei
03.12.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 829

Proiectul de lege prin care Primăria Slatina va prelua o parte din terenurile Hergheliei Slatina pentru a construi un drum a fost avizat de Comisia de Agricultură din Camera Deputaților. Parlamentarii de Olt Alexandru Stănescu, în calitate de preşedinte şi de Dan Ciocan, secretarul comisiei au inițiat și au susținut acest proiect vital pentru dezvoltarea infrastructurii din Slatina.


Proiectul se află acum la Camera Deputaţilor, după ce a fost aprobat de Senat. În Comisia pentru Agricultură, a fost votat în unanimitate. Primarul Slatinei, Emil Moț, a făcut apel la toți deputații să aprobe acest proiect în unanimitate.
Carton

„În cadrul comisiei a fost dezbătut și aprobat proiectul de lege privind trecerea unor terenuri din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Apelor și Pădurilor – Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, precum și transmiterea, cu titlu gratuit, a acestora din domeniul privat al Statului și administrarea Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, în proprietatea privată a Municipiului Slatina și în administrarea Consiliului Local al Municipiului Slatina”, a declarat deputatul Dan Ciocan.

Primăria Slatina va investi 58.440.178 lei, sumă fără TVA pentru a construi un drum de legătură între cele două zone industriale din oraș, cea de la ALRO și cea de la TMK-Pirelli. Lungimea drumului este de 5,6 kilometri. Va fi un drum cu o bandă jumătate pe sens, lat de 10 metri.
Aproape jumătate din acest drum ar trebui să treacă pe un teren care aparţine Hergheliei Slatina. Un proiect legislativ care vizează transferul acestui teren către Primăria Slatina a fost iniţiat de parlamentarii PSD Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020