Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Numerele mașinilor, filmate de Big Brother
08.11.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3366

Se extinde sistemul de supraveghere al municipiului Slatina. În perioada următoare vor fi montate noi camere video, iar unele dintre ele vor înregistra numerele de înmatriculare ale mașinilor. Noua achiziție îi va ajuta pe polițiști, care vor surprinde fiecare mișcare a hoților, dar și mașinile de care se folosesc la comiterea infracțiunilor.


Se extinde sistemul Big Brother la Slatina. Până la finalul acestui an, numărul camerelor de supraveghere aflate pe străzile orașului aproape că se va dubla. A fost demarată deja procedura achiziție și urmează să fie cumpărate peste 60 de camere video. Ele vor fi montate începând din luna ianuarie 2020
Noile camere vor fi mai performante, sunt de ultimă generație, cu parametrii de funcționali net superiori celor existente, care au o vechime de 10 ani. Vor surprinde foarte clar numerele de înmatriculare ale autoturismelor, care vor fi identificate mult mai ușor.
Cu ajutorul camerelor video, polițiștii au prins hoții în zeci de cazuri anchetate, au fost înregistrate accidente, dar și distrugeri în parcuri sau pe stradă, dar și scandaluri și furturi. Pe baza imaginilor video au fost luate măsuri împotriva răufăcătorilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE