Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Asfaltări pe bandă rulantă
08.11.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1387

Se asfaltează masiv în Slatina, în ultimele luni. Cu mai multe șantiere deschise încă din septembrie, autoritățile anunță astăzi că sunt la finalul lucrărilor propuse pentru primele șapte obiective. Utilajele au intrat zilele acestea și pe alte străzi din oraș, iar în paralel se lucrează la obținerea avizelor și pentru câteva cartiere care au nevoie de asfaltare.


Primăria Slatina și Direcția Administrarea Străzilor au semnat contractele de execuție pentru 23 din cele peste 100 de străzi incluse în acordul cadru pentru asfaltare. Primele lucrări au început în urmă cu mai puțin de două luni, pe strada Toamnei. S-au deschis apoi și alte șantiere de asfaltări, inclusiv în cartierele de case. Pe toate aceste tronsoane, lucrările sunt aproape de final.
Între timp, utilajele au intrat și pe alte străzi pentru care s-au obținut avizele necesare lucrărilor, explică reprezentanții municipalității.
Tot în această toamnă s-au încheiat lucrările de asfaltare pe străzile Podgoriilor, Eroilor, pe strada Prunilor, care duce către Sărăcești, iar pe strada Jianu se lucrarea să scoaterea bordurilor vechi. Iar în perioada următoare, dacă nu se strică vremea, ar putea intra în modernizare capitală străzile din cartierul Teiului, Aleea Înfrățirii, zona betonată, Aleea Tineretului și strada Nucului. Toate aceste modernizări sunt finanțate din bugetul local, prin intermediul unui contract cadru pe care municipalitatea l-a semnat în luna mai.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE