Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se anunță alegeri liniștite în Olt
06.11.2019
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 177

Biroul Electoral Județean Olt se pregătește de primul tur de scrutin pentru alegerile prezidențiale. Spre deosebire de anii precedenți, numărul sesizărilor electorale este mult mai redus, în timp ce incidentele politice, la nivel de județ, nu au existat. De asemenea, sediul BEJ s-a mutat deja în noua locație.


În noaptea predării buletinelor de vot, președinții, locțiitorii și reprezentanții secțiilor de votare vor beneficia de condiții mai bune de așteptare. De astăzi, Biroul Electoral Județean Olt s-a mutat în casă nouă, mai spațioasă și mai primitoare.
Până în acest moment nu s-au înregistrat prea multe sesizări și nu au fost incidente politice, la nivelul județului Olt. Au fost înregistrate trei sesizări, acestea fiind formulate de către partidele politice, respectiv de către o persoană fizică. Cele două solicitări ale partidelor s-au legat de conținutul afișelor electorale ale unui candidat și de lipsa panourilor electorale de la nivelul unei unități administrative. Dacă în primul caz s-a dispus îndepărtarea însemnelor neconforme, cel de-al doilea a fost respins prin decizia Biroului Electoral Județean.
Reprezentanții BEJ atrag atenția că fraudarea, dubla votare sau divulgarea votului secret vor fi sancționate de lege. Primul tur al alegerilor prezidențiale va avea loc duminică, pe 10 noiembrie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020