Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cărți de identitate în ziua alegerilor
05.11.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 689

Oltenii care și-au pierdut cartea de identitate, le-a fost furată sau le-a expirat pot intra în posesia unui document nou, chiar în ziua alegerilor din 10 noiembrie. Instituția care eliberează cărțile de identitate a anunțat prelungirea programului de lucru în ambele week-end-uri în care vor avea loc cele două tururi de scrutin ale alegerilor prezidențiale.


Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Olt și serviciile publice comunitare își vor adapta programul de lucru cu publicul, astfel încât să poată fi eliberate cărți de identitate noi persoanelor cu drept de vot care în prezent nu dețin un astfel de document, din diferite motive.
Cei care doresc să obțină o carte de identitate, trebuie să completeze o cerere tip și să aducă în original și copie cartea veche dacă aceasta există, documentele care atestă calitatea de persoană căsătorită, divorțată sau văduvă, dar și un document care să facă dovada adresei de domiciliu.
Taxa pentru eliberarea unei cărți de identitate este de 7 lei. În Olt, la sfârșitul anului trecut, în baza de date a Direcției de Evidență a Persoanelor erau înregistrați 2.186 de oameni care dețineau documente expirate sau nu solicitaseră eliberarea primei cărți de identitate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE