Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Și-au plătit taxele și impozitele
03.11.2019
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 225

Perioada de plată a taxelor și impozitelor a celui de-al doilea trimestru s-a încheiat. Cetățenii conștiincioși și-au achitat deja sumele aferente, iar cei care au omis acest lucru au timp până la sfârșitul anului. Metodele moderne de plată încep să devină o alternativă demnă de luat în calcul, astfel încât numărul plăților online a crescut simțitor anul acesta.


Al doilea trimestru de plată a taxelor și impozitelor s-a încheiat. La Slatina, procentul persoanelor care deja le-au achitat este îmbucurător de mare. Există, totuși, și persoane care nu au avut timp sau au omis să își achite dările la bugetul local. Pentru aceștia, reprezentanții Direcției Economice a Municipiului Slatina au emis mai multe mesaje de informare și somații.
Numărul slătinenilor care au dorit să scape de drumul până la ghișeu a crescut. Față de perioada similară a anului trecut, numărul celor care au efectuat plata online a crescut simțitor.
Cetățenii care nu au reușit să își plătească valoarea taxelor și impozitelor până acum vor avea timp să le achite până la sfârșitul anului curent. Dacă întârzie însă, vor fi penalizați.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE