Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Servicii medicale de calitate, la Spitalul Schitu
08.10.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 322

Se investește în continuare la Spitalul de Psihiatrie Cronici din Schitu Greci. Conducerea unității vrea un act medical de calitate, confort pentru pacienți, dar și condiții hoteliere bune. De aceea au loc în prezent mai multe lucrări pentru extinderea și modernizarea spitalului. Rețeaua de apă a fost înlocuită, la noua parcare se lucrează, iar în perioada următoare va începe construirea noului Pavilion de Geronto-Psihiatrie.


Investiții importante au loc la Spitalul de Psihiatrie Cronici din Schitu Greci. Conducerea unității a demarat mai multe proiecte pentru modernizarea și extinderea spitalului, dar și pentru a îmbunătăți actul medical și confortul pacienților. În prezent se lucrează la o parcare, după ce au fost finalizate lucrările la curtea spitalului. Spațiul generos din interior a căpătat o nouă față, după ce au fost plantați mai mulți arbori și au fost amplasate foișoare, unde pacienții pot sta la umbră sau pot să joace cărți, table ori să se relaxeze. De asemenea, a fost construită o nouă cale de acces pentru pacienți, către curtea spitalului. Recent, a fost schimbată rețeaua de apă care, din cauza vechimii, afecta calitatea acesteia.
O investiție importantă a fost și achiziționarea unui nou generator și a unui post trafo, pentru ca spitalul să nu mai rămână fără energie electrică atunci când sunt avarii.
Iar investițiile continuă la Spitalul Schitu Greci. Urmează să înceapă lucrările la Pavilionul de Geronto –Psihiatrie. Va fi construită aici o nouă clădire în care vor funcționa două noi secții medicale: una pentru bătrânii cu problemele psihice, iar cealaltă, pentru tratarea persoanelor dependente de alcool și droguri. Proiectul are ca termen de execuție trei ani. Valoarea se ridică la 44 de miliarde de lei vechi, sumă ce va fi alocată etapizat în următorii ani de Consiliul Județean Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE