Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oprirea interzisă pe strada Artileriei
04.10.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3980

Noi schimbări în trafic, pe strada Artileriei din municipiul Slatina. Începând de săptămâna viitoare, șoferii nu mai au voie să parcheze ziua pe această stradă, care și așa este destul de aglomerată. Angajații de la Administrarea Străzilor, împreună cu Poliția Rutieră vor monta indicatoare cu semnificația „Oprirea interzisă“. Măsura va fi luată pentru fluidizarea traficului rutier.


Șoferii care obișnuiau să își parcheze mașinile pe prima bandă a străzii Artileriei din municipiul Slatina nu vor mai face acest lucru, începând de săptămâna viitoare. Pentru a degaja traficul, care și așa este foarte aglomerat pe timpul zilei, angajații Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public, împreună cu Poliția Rutieră, vor interzice parcarea mașinilor pe această stradă.
Astfel, începând de săptămâna viitoare, angajații DASIP și polițiștii rutieri vor acționa în zonă, atât pentru montarea indicatoarelor care interzic oprirea, dar și pentru a-i informa pe șoferi cu privire la schimbare. Pe noile indicatoare cu „oprirea interzisă“ va fi trecut și intervalul orar în care șoferii nu au voie să parcheze aici. Oamenii vor fi îndrumați să își parcheze mașinile în cartierul Nicolae Iorga, unde sunt mereu locuri libere, în timpul zilei. Cei care vor încălca noile reguli de circulație și vor fi găsiți parcați în continuare pe strada Artileriei vor primi amenzi cuprinse între 290 și 435 de lei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020