Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oprirea interzisă pe strada Artileriei
04.10.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3885

Noi schimbări în trafic, pe strada Artileriei din municipiul Slatina. Începând de săptămâna viitoare, șoferii nu mai au voie să parcheze ziua pe această stradă, care și așa este destul de aglomerată. Angajații de la Administrarea Străzilor, împreună cu Poliția Rutieră vor monta indicatoare cu semnificația „Oprirea interzisă“. Măsura va fi luată pentru fluidizarea traficului rutier.


Șoferii care obișnuiau să își parcheze mașinile pe prima bandă a străzii Artileriei din municipiul Slatina nu vor mai face acest lucru, începând de săptămâna viitoare. Pentru a degaja traficul, care și așa este foarte aglomerat pe timpul zilei, angajații Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public, împreună cu Poliția Rutieră, vor interzice parcarea mașinilor pe această stradă.
Astfel, începând de săptămâna viitoare, angajații DASIP și polițiștii rutieri vor acționa în zonă, atât pentru montarea indicatoarelor care interzic oprirea, dar și pentru a-i informa pe șoferi cu privire la schimbare. Pe noile indicatoare cu „oprirea interzisă“ va fi trecut și intervalul orar în care șoferii nu au voie să parcheze aici. Oamenii vor fi îndrumați să își parcheze mașinile în cartierul Nicolae Iorga, unde sunt mereu locuri libere, în timpul zilei. Cei care vor încălca noile reguli de circulație și vor fi găsiți parcați în continuare pe strada Artileriei vor primi amenzi cuprinse între 290 și 435 de lei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

UPU Pediatrie la Slatina, de anul viitor

Spitalul Județean de Urgență Slatina va avea, în sfârșit, Unitate de Primiri Urgențe la Pediatrie. Demersurile pentru înființarea noului serviciu au început deja, iar acesta ar putea deveni funcțional la începutul anului viitor. Asaltați de solicitări, atât la camera de gardă, cât și pe secție, medicii pediatri, care solicită de mai mulți ani Urgențe la Pediatrie, spun că nu vor mai fi nevoiți să fugă dintr-o parte în alta. Totodată, copiii nu vor mai aștepta cu orele pentru a fi consultați, așa cum se întâmplă în prezent.
16 Oct 2019