Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: 180 de locuri de parcare eliberate
03.10.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2577

Poliția Locală Slatina continuă acțiunea de ridicare a mașinilor abandonate în parcările sau pe străzile Slatinei. De la începutul anului, 180 de locuri de parcare au fost eliberate de polițiștii locali. Printre mașinile abandonate s-a aflat și limuzina albă, care aproape un an a stat pe bulevardul Nicolae Titulescu. Ea a fost ridicată ieri. Alte vehicule sunt în vizorul Poliției Locale, după ce proprietarii nu s-au supus somațiilor de a le îndepărta de pe domeniul public.


Sute de mașini abandonate ocupă locurile de parcare din Slatina, iar Poliția Locală continuă acțiunea de somare a proprietarilor. De la începutul anului, aproape 300 de vehicule s-au aflat în această situație. Directorul Poliției Locale Slatina, Adrian Pop, spune că procedura de ridicare durează o perioadă mai lungă, întrucât trebuie parcursă în mai multe etape.
Printre mașinile abandonate de proprietari s-a aflat și limuzina pentru nunți care, încă de anul trecut, a stat parcată pe bulevardul Nicolae Titulescu din Slatina.
Nu doar autoturisme sunt abandonate pe aproape fiecare stradă din oraș, ci și autoutilitare. La Piața Zahana din Slatina, o autoutilitară în care un comerciant își păstra florile pentru vânzare, a ocupat o bună perioadă de timp domeniul public. Proprietarul a luat-o de acolo în momentul în care polițiștii locali au mers să o ridice. Acțiunea de ridicare a mașinilor abandonate va continua la Slatina.
Polițiștii locali fac apel la cei care au mașini pe care nu le folosesc să le ridice, pentru a lăsa libere locurile de parcare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020