Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: 180 de locuri de parcare eliberate
03.10.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2496

Poliția Locală Slatina continuă acțiunea de ridicare a mașinilor abandonate în parcările sau pe străzile Slatinei. De la începutul anului, 180 de locuri de parcare au fost eliberate de polițiștii locali. Printre mașinile abandonate s-a aflat și limuzina albă, care aproape un an a stat pe bulevardul Nicolae Titulescu. Ea a fost ridicată ieri. Alte vehicule sunt în vizorul Poliției Locale, după ce proprietarii nu s-au supus somațiilor de a le îndepărta de pe domeniul public.


Sute de mașini abandonate ocupă locurile de parcare din Slatina, iar Poliția Locală continuă acțiunea de somare a proprietarilor. De la începutul anului, aproape 300 de vehicule s-au aflat în această situație. Directorul Poliției Locale Slatina, Adrian Pop, spune că procedura de ridicare durează o perioadă mai lungă, întrucât trebuie parcursă în mai multe etape.
Printre mașinile abandonate de proprietari s-a aflat și limuzina pentru nunți care, încă de anul trecut, a stat parcată pe bulevardul Nicolae Titulescu din Slatina.
Nu doar autoturisme sunt abandonate pe aproape fiecare stradă din oraș, ci și autoutilitare. La Piața Zahana din Slatina, o autoutilitară în care un comerciant își păstra florile pentru vânzare, a ocupat o bună perioadă de timp domeniul public. Proprietarul a luat-o de acolo în momentul în care polițiștii locali au mers să o ridice. Acțiunea de ridicare a mașinilor abandonate va continua la Slatina.
Polițiștii locali fac apel la cei care au mașini pe care nu le folosesc să le ridice, pentru a lăsa libere locurile de parcare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

UPU Pediatrie la Slatina, de anul viitor

Spitalul Județean de Urgență Slatina va avea, în sfârșit, Unitate de Primiri Urgențe la Pediatrie. Demersurile pentru înființarea noului serviciu au început deja, iar acesta ar putea deveni funcțional la începutul anului viitor. Asaltați de solicitări, atât la camera de gardă, cât și pe secție, medicii pediatri, care solicită de mai mulți ani Urgențe la Pediatrie, spun că nu vor mai fi nevoiți să fugă dintr-o parte în alta. Totodată, copiii nu vor mai aștepta cu orele pentru a fi consultați, așa cum se întâmplă în prezent.
16 Oct 2019