Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Podul Olt, încurcat în proiectare
13.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2173

Lucrările de reparații la Podul Olt, programate să înceapă chiar din vara aceasta, vor fi amânate pentru anul viitor. Asta după ce firma italiană care se va ocupa de proiectare și execuție n-a reușit să obțină toate avizele necesare. Între timp, cei de la Drumuri Naționale implementează un al proiect, care vizează refacerea podului de peste Vedea, la Optași.


După podul de peste Valea Negrișoara, de la Găneasa, care va fi deschis pentru circulație în perioada imediat următoare, Secția de Drumuri Naționale Slatina are în derulare alte două proiecte importante, care vizează tot reconstrucția unor poduri. Mai avansat este cel de reabilitare a Podului Olt, pentru care s-a desemnat deja câștigătorul lucrărilor.
Și podul de peste Vedea, de la Optași, are nevoie de reabilitare. Din expertizele celor de la Drumuri Naționale rezultă că rosturile ar putea ceda în următorii ani.
Toate aceste lucrări sunt finanțate de la bugetul de stat. Sumele alocate sunt de ordinul zecilor de milioane de lei. Numai reparațiile la Podul Olt costă peste 26 de milioane de lei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE