Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Investițiile în școli, prioritare la Slatina
05.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 256

Noul an școlar ar trebui să înceapă în cele mai bune condiții, în Slatina. Chiar dacă bugetul primit din partea Guvernului pentru investițiile în școli și grădinițe a fost mult diminuat, primăria a alocat fonduri din bugetul propriu, pentru ca școlarilor să nu le lipsească nimic.


În clase curate, clădiri îngrijite, cu tot ce este necesar pentru o educație de calitate. Așa vor începe școala copiii din Slatina. Autoritățile locale au avut grijă ca fiecare unitate să primească bani pentru igienizarea spațiilor și reparații. În total, aproximativ 15 milioane de lei sunt alocați în fiecare an din bugetul local pentru cheltuieli și investiții in școli și grădinițe, explică primarul Emil Moț. Anul acesta însă, efortul municipalității a fost unul și mai mare, pentru că banii primiți de la Guvern au fost mult mai puțini decât în anii precedenți.
Pe lângă banii alocați pentru igienizare și reparații, multe școli din Slatina au primit fonduri și pentru dotări sau extinderi de clădire.
La Grădinița cu Program Prelungit nr.8, se construiește un nou corp de clădire. Două săli de clasă spațioase și luminoase vor fi mobilate mâine, pentru ca de luni să îi primească pe elevi.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE