Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Angajări masive la Spitalul Slatina
05.09.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 8641

Angajări masive vor avea loc, în această toamnă, la Spitalul Județean de Urgență Slatina. 40 de posturi de asistente, infirmiere și brancardieri vor fi scoase la concurs în perioada următoare și va fi asigurat, astfel, necesarul de personal pe toate secțiile cu deficit.


Nu doar investițiile sunt o prioritate pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina, ci și rezolvarea deficitului de personal. Dacă în ceea ce privește medicii, unitatea a angajat specialiștii de care avea nevoie, la capitolul asistente, infirmiere și brancardieri, lipsa de salariați este acută. Problema se va rezolva în această toamnă, anunță conducerea Spitalului Slatina. Vor fi scoase la concurs 40 de posturi.
Și în aceste zile, la Spitalul din Slatina are loc un concurs pentru ocuparea unui post de medic în Laboratorul de analize. După acest concurs vor începe angajările pentru asistente, infirmiere și brancardieri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020