Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: terenurile de tenis prind contur
04.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1103

Primăria Slatina a început construcția celor 6 terenuri de tenis de la Clubul Nautic, în schimbul cărora ar urma să primească fostul ștrand din Progresul. Autoritățile vor relua discuțiile cu Ministerul Tineretului pentru schimbarea destinației bazei sportive care se ruinează de la un an la altul. Toată zona va fi transformată într-un parc modern, care va dispune și de o zonă pentru skateri.


Negocierile dintre Ministerul Tineretului și Primăria Slatina privind schimbarea destinației fostului ștrand din Progresul se apropie de final. Ultima condiție impusă de reprezentanții Guvernului a fost ca municipalitatea să ofere slătinenilor facilități similare cu cele care se regăseau acum 30 de ani pe baza sportivă Dumitru Dobrescu.
La Clubul Nautic se lucrează deja la amenajarea terenurilor de tenis. Reprezentanții constructorului spun că s-au mobilizat și vor termina în câteva luni.
Având terenurile de tenis în construcție, reprezentanții Primăriei Slatina vor relua, zilele următoare, discuțiile cu Ministerul Tineretului.
Pentru a transforma cât mai repede ruinelor fostului ștrand în parc, municipalitatea a finalizat deja studiile preliminare ale proiectului. Va fi o zonă de agrement modernă, cu o rampă de mari dimensiuni pentru pasionații de skate-uri și biciclete.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE