Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Primul meu ghiozdan”, din nou la Slatina
04.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 248

Primăria Slatina va desfășura și anul acesta campania „Primul meu ghiozdan”. Aproape 650 de copii care vor începe clasa pregătitoare vor găsi pe bănci ghizdane colorate, echipate cu rechizitele de care vor avea nevoie în primul an de școală. Este al patrulea an consecutiv în care municipalitatea oferă astfel de cadouri micilor școlari.


„Primul meu ghiozdan” ajunge și anul acesta în toate școlile din Slatina, anunță primarul Emil Moț. Municipalitatea a achiziționat 648 de ghiozdane, roz și albastre, cu personaje de poveste, pentru cei mai mici școlari din oraș.
Ghiozdanele echipate vor ajunge din timp în fiecare unitate de învățământ, astfel încât în prima zi de școală cei mici să se poată bucura de ele.
Municipalitatea a alocat câte 60 de lei pentru fiecare ghiozdan, cu tot cu penar și rechizite, suma totală necesară acestui proiect social fiind de aproximativ 39.000 lei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

UPU Pediatrie la Slatina, de anul viitor

Spitalul Județean de Urgență Slatina va avea, în sfârșit, Unitate de Primiri Urgențe la Pediatrie. Demersurile pentru înființarea noului serviciu au început deja, iar acesta ar putea deveni funcțional la începutul anului viitor. Asaltați de solicitări, atât la camera de gardă, cât și pe secție, medicii pediatri, care solicită de mai mulți ani Urgențe la Pediatrie, spun că nu vor mai fi nevoiți să fugă dintr-o parte în alta. Totodată, copiii nu vor mai aștepta cu orele pentru a fi consultați, așa cum se întâmplă în prezent.
16 Oct 2019