Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ștrandul Progresul se transformă în parc
02.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1712

Primăria Slatina a finalizat studiul de fezabilitate pentru proiectul de transformare a fostului ștrand din cartierul Progresul în parc. Autoritățile vor da detalii despre proiect în cadrul unei conferințe de presă ce va fi organizată zilele următoare.


La capătul unor negocieri lungi cu Ministerul Tineretului, pentru preluarea fostei baze sportive Dumitru Dobrescu, Primăria Slatina avansează proiectul de transformare a acestei zone într-un parc. Deși nu ar fi vrut să dea încă detalii despre investiție, primarul Slatinei, Emil Moț, a fost nevoit să explice stadiul proiectului. Asta după ce președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, a anunțat într-un moment de bucurie că, după Parcul Tineretului, inaugurat vineri, urmează parcul din Progresul.
Construcția celor 6 terenuri de tenis a fost ultima condiție impusă de Ministerul Tineretului, proprietarul ștrandului din Progresul, pentru a ceda municipalității fosta bază de agrement pentru a fi transformată într-un parc modern. Primăria a purtat mai bine de un an negocieri pentru preluarea terenului, dar oficialii ministerului au pus o condiție ce pentru slătineanul de rând e aberantă. Să fie construite în oraș șase terenuri de tenis de câmp. Așa cum au fost cândva în zona respectivă. Autoritățile din Slatina s-au văzut nevoite să respecte această condiție, au realizat un studiu de fezabilitate și o licitație pentru desemnarea unui constructor, iar în luna mai a început amenajarea terenurilor de tenis la Clubul Nautic. Vor fi 4 terenuri descoperite și împrejmuite, din care 2 cu zgură și 2 cu suprafață rapidă. Și vor fi încă 2 terenuri de tenis acoperite și iluminate, unul cu zgură și unul cu suprafață rapidă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE