Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Stabilesc detaliile mall-ului din Slatina
02.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 5718

„Mall la Slatina va fi, cu siguranță”, a declarat primarul Emil Moț, întrebat de slătineni, dar și de jurnaliști despre construcția centrului comercial. Acesta va fi ridicat tot pe terenul fostei unități militare, pe o suprafață de aproximativ 74.000 de metri pătrați, terenul urmând să fie concesionat unui investitor.


Autoritățile din Slatina vor finaliza, în cel mult o lună, negocierile cu un mare dezvoltator, care va construi un mall chiar lângă Parcul Tineretului. Primarul Emil Moț a explicat că municipalitatea discută încă modul în care va arăta centrul comercial, dar și condițiile pe care trebuie să le respecte dezvoltatorul.
Suprafața dedicată spațiului comercial va fi una generoasă, de 75.000 metri pătrați și va cuprinde în mod sigur un magazin „ancoră”, respectiv un supermarket diferit de cele existente în oraș și o zonă de Entertainment. Ulterior, dezvoltatorul va închiria spații comerciale către firmele interesate să deschidă magazine aici. Mall-ul ar urma să fie gata în cel mult doi ani, potrivit primelor estimări.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE