Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noul parc, kilometrul 0 al distracției
02.09.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 2804

Parcul Tineretului a atras mii de oameni weekendul trecut. Slătineni, dar și vizitatori veniți din țară, s-au distrat de minune în cel mai mare și modern loc de agrement din oraș.


„Minunat”, „fantastic”, „parcă suntem în altă țară”. Atât de mare a fost încântarea și bucuria miilor de vizitatori ai noului parc din Slatina. Un Street Food Festival reușit, o atmosferă plăcută și relaxantă și oameni fericiți. Toate acestea au transformat zona în care până mai ieri zăcea sub ruine o fostă unitate militară, în cel mai atractiv loc de petrecere a timpului liber.
Alături de slătineni s-a aflat și primarul Emil Moț. A venit împreună cu familia și câțiva prieteni, iar cel mai tare s-a distrat David, fiul să cel mare, care a fost atât de bucuros, încât a vrut să vorbească și la microfonul Olt Tv.
Impresionat de atmosfera din parc, edilul a apreciat atitudinea slătinenilor, care s-au comportat exemplar. Nu au lăsat mizerie în urmă, dovedind că le pasă și au grijă de orașul lor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020