Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Lucrările de asfaltare, accelerate
20.08.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 342

Lucrările de asfaltare demarate de Primăria Slatina luna trecută, în arealul dintre Aleea Tipografului și Strada Crișan, avansează de la o zi la alta. Slătinenii se pot bucura deja de trotuare modernizate în mai multe zone, iar în curând se va turna asfalt și pe carosabil. Între timp, s-a deschis un nou șantier, pe Elena Fântâneanu.


 O zonă care nu a mai beneficiat de mulți ani de reabilitarea carosabilului și trotuarelor, cea cuprinsă între străzile Textilistului și Elena Fântâneanu, este în această perioadă un mare șantier. Mai multe utilaje și zeci de muncitori au decopertat betonul plin de gropi și pregătesc terenul pentru un nou sistem rutier.
Lucrările ar trebui să se termine până la sfârșitul lunii octombrie. Până atunci, autoritățile vor căuta soluții și pentru a mări numărul locurilor de parcare în zonă.
Deși sunt nevoiți să suporte acum zgomotul și disconfortul lucrărilor de asfaltare, oamenii spun că modernizarea era absolut necesară.
În paralel se lucrează și pe un tronson din strada Toamnei, unde alte echipe de muncitori au misiunea să refacă străzile, trotuarele și parcările.
Toate aceste modernizări sunt finanțate din bugetul local, prin intermediul unui contract cadru pe care municipalitatea l-a semnat în luna mai.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE