Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătinenii aleg numele noului parc. Primăria a lansat un sondaj cu cinci variante
13.08.2019
Autor articol: null admin
Vizualizari: 1315

Primăria Slatina a lansat astăzi, pe pagina web, un sondaj prin care să aleagă, împreună cu slătinenii, numele noului parc de la unitatea militară. Locuitorii orașului au la dispoziție cinci variante, data limită pentru votarea numelui preferat fiind 27 august.


„Votează numele parcului TĂU” este proiectul municipalității, care a decis să îi lase pe slătineni să aleagă numele noului cmplex de agrement, amenajat pe terenul fostei unități militare. „După cum știți, ne apropiem de finalizarea lucrărilor la noul parc de la unitatea militară. De fapt de finalizarea lucrărilor la exterior, pentru că la clădirea din centru mai avem. Și aș vrea să le propun cetățenilor municipiului nostru să ne alegem numele noului parc. Am creat astfel pe pagina web a Primăriei Slatina un sondaj și avem  cinci variante de nume pe care noi, cetățenii Slatinei, să le votăm și să ne alegem numele parcului. Acestea sunt:

• Vlaicu Vodă – Domnitorul care a înfăptuit prima atestare documentară a municipiului Slatina în calitate de oraș;

• Slatina Parc – Este cel mai mare parc al municipiului nostru;

• Eroilor – Este construit pe amplasamentul unei foste unități militare ;

• Dorobanți – Denumirea pe care fosta unitate militară a purtat-o în perioada 1877-2004 a fost „Regimentul 3 Dorobanți Olt”.);

• Tineretului - Facilitățile și oportunitățile oferite de noul parc, vor atrage tinerii în orașul nostru”, a explicat, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Emil Moț.

În vederea monitorizării constante și eficiente a sondajului, până la finalizarea acestui proiect, respectiv 27.08.2019, ora 12:00, zilnic la ora 15:00, pe această pagină se va încărca o fotografie care să conțină datele statistice ale sondajului creat pe pagina web a primăriei municipiului Slatina. 

Slătinenii se vor putea bucura de noul parc de la sfârșitul acestei luni. În perioada 30 august-1 septembrie va avealco aici primul Street Food Festival din oraș, după cum a a anunșat astăzi primarul Slatinei.

sondaj nume noul parc deschiderea street foond festival
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE