Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cine va conduce Prefectura Olt
30.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 623

Prefectura Olt va fi condusă, cel mai probabil de mâine, de un prefect nou și doi subprefecți, după ce premierul Viorica Dăncilă i-a eliberat din funcție pe prefectul Silviu Neacșu și subprefectul Radu Ioniță.


Angela Nicolae, șefa Serviciului de Resurse Umane din cadrul Consiliului Județean este primul nume care se vehiculează pentru a ocupa funcția de prefect al județului.
Prefectura Olt va avea doi subprefecți, după modificarea Codului Administrativ. Aceștia vor fi, cel mai probabil, Costinel Netcu, șeful Serviciului Administrarea Patrimoniului, Unitatea Județeană pentru Monitorizarea Serviciilor Comunitare de Utilități Publice și Autoritatea Județeană de Transport.
Se pare că și ALDE a obținut, în cele din urmă, una dintre funcțiile de subprefect, care i-ar reveni lui Florin Dumitrescu, fost adjunct al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, în prezent angajat al Direcției Generale a Finanțelor Publice Olt.
 

prefectura olt angela nicolae costinel netcu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019