Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Analizează activitatea Bursei de Cereale
26.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 118

Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a anunțat că, în perioada următoare, se va analiza activitatea Bursei de Cereale din Corabia. Societatea, care funcționează ca ring de tranzacționare pentru Bursa Română de Mărfuri, a fost înființată în cadrul unui proiect cu fonduri europene.


Bursa de Cereale Corabia SRL, un terminal al Bursei Române de Mărfuri, care deține jumătate dintre acțiunile societății oltene, tranzacționează mărfuri de tot felul, spun reprezentanții Consiliului Județean. Instituțiile publice pot apela, de asemenea, la serviciile bursei, legislația dându-le posibilitatea sa se aprovizioneze în acest fel.
Consilierii județeni au aprobat ieri un proiect care prevede că o parte din sediul bursei, de la Corabia, va fi preluată de Consiliul Județean. Două grupuri de acțiune locală își au sediul în clădirea construită din fonduri europene, la malul Dunării.
Șefii județului vor face o analiză a activității bursei de la Corabia, să vadă cât de profitabilă este societatea la care Consiliul Județean deține un sfert dintre acțiuni.
 

bursa de cereale corabia analiza activității
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE