Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Terasa Cinema a fost demolată
18.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 939

Terasa de la Cinema Slatina se demolează. Administratorul a respectat decizia primarului și a început încă de săptămâna trecută să demonteze panourile din sticlă. Autoritățile au stabilit că terasa trebuie desființată pentru că nu respectă autorizația de construire.


Administratorul terasei Cinema pune în aplicare decizia municipalității de demolare a construcției. Astfel, acțiunea a început de vinerea trecută, conform deciziei primarului Slatinei și e aproape de finalizare. Autoritățile au luat decizia demolării construcției în urma unor controale demarate la finalul lunii mai, la toate terasele din oraș.

„În cazul terasei de la cinema, agentul economic nu a respectat autorizaţia de construcţie. A fost amendat şi în termen de zece zile de la constatarea contravenţiei, are obligaţia să aducă terenul la forma iniţială. Adică, pe 12 iulie trebuie să înceapă procesul de demolare a construcţiei. În caz contrar, se va aplica amendă de la 50.000 la 100.000 lei, iar Primăria Slatina va demola construcţia”, a anunțat săptămâna trecută primarul Emil Moţ.
Polițiștii locali, împreună cu reprezentanții Direcției Economice Slatina au verificat, în perioada 28 mai- 10 iunie, 60 de agenție economici care dețin terase sau obiecte amplasate pe domeniul public. S-au dat atunci 37 de amenzi în valoare de aproape 15.000 lei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE