Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Blocuri pregătite pentru reabilitare
08.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 330

Primăria Slatina a finalizat documentația tehnică și va scoate la licitație reabilitarea pentru 121 de blocuri din oraș. Mai sunt 200 de imobile care nu au fost incluse în program, iar autoritățile îi îndeamnă pe proprietari să întocmească actele în vederea anvelopării. Cu cât se mobilizează mai rapid, cu atât mai repede vor începe și lucrările.


Documentația tehnică pentru reabilitarea unui număr de 112 blocuri a fost aprobară de consilierii locali ai Slatinei, în ședință extraordinară. Toate vor fi scoase la licitație prin intermediul unui contract cadru, în care vor fi incluse toate blocurile din oraș care nu au fost anvelopate.

Autoritățile îi roagă pe slătineni să se implice în strângerea semnăturilor, pentru ca fiecare bloc din oraș să aibă documentele pregătite să intre în program. Depinde exclusiv de cetățeni și de asociații această etapă în lipsa căreia nici un bloc nu poate fi reabilitat.
Blocurile care nu fac parte din asociații nu vor putea fi reabilitate termic. Autoritățile au discutat cu președinții și au convenit că și aceste imobile vor fi înscrise în asociații, doar pentru a fi anvelopate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019