Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Blocuri pregătite pentru reabilitare
08.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 539

Primăria Slatina a finalizat documentația tehnică și va scoate la licitație reabilitarea pentru 121 de blocuri din oraș. Mai sunt 200 de imobile care nu au fost incluse în program, iar autoritățile îi îndeamnă pe proprietari să întocmească actele în vederea anvelopării. Cu cât se mobilizează mai rapid, cu atât mai repede vor începe și lucrările.


Documentația tehnică pentru reabilitarea unui număr de 112 blocuri a fost aprobară de consilierii locali ai Slatinei, în ședință extraordinară. Toate vor fi scoase la licitație prin intermediul unui contract cadru, în care vor fi incluse toate blocurile din oraș care nu au fost anvelopate.

Autoritățile îi roagă pe slătineni să se implice în strângerea semnăturilor, pentru ca fiecare bloc din oraș să aibă documentele pregătite să intre în program. Depinde exclusiv de cetățeni și de asociații această etapă în lipsa căreia nici un bloc nu poate fi reabilitat.
Blocurile care nu fac parte din asociații nu vor putea fi reabilitate termic. Autoritățile au discutat cu președinții și au convenit că și aceste imobile vor fi înscrise în asociații, doar pentru a fi anvelopate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019