Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Blocuri pregătite pentru reabilitare
08.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 558

Primăria Slatina a finalizat documentația tehnică și va scoate la licitație reabilitarea pentru 121 de blocuri din oraș. Mai sunt 200 de imobile care nu au fost incluse în program, iar autoritățile îi îndeamnă pe proprietari să întocmească actele în vederea anvelopării. Cu cât se mobilizează mai rapid, cu atât mai repede vor începe și lucrările.


Documentația tehnică pentru reabilitarea unui număr de 112 blocuri a fost aprobară de consilierii locali ai Slatinei, în ședință extraordinară. Toate vor fi scoase la licitație prin intermediul unui contract cadru, în care vor fi incluse toate blocurile din oraș care nu au fost anvelopate.

Autoritățile îi roagă pe slătineni să se implice în strângerea semnăturilor, pentru ca fiecare bloc din oraș să aibă documentele pregătite să intre în program. Depinde exclusiv de cetățeni și de asociații această etapă în lipsa căreia nici un bloc nu poate fi reabilitat.
Blocurile care nu fac parte din asociații nu vor putea fi reabilitate termic. Autoritățile au discutat cu președinții și au convenit că și aceste imobile vor fi înscrise în asociații, doar pentru a fi anvelopate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE