Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: 58 de blocuri intră în reabilitare. Vezi care sunt acestea!
18.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1227

Primăria Slatina a finalizat documentația tehnică pentru reabilitarea a 58 de blocuri. Studiile preliminare, în care sunt cuprinse costurile investiției pentru fiecare imobil, vor fi supuse aprobării Consiliului Local. Ulterior, se va organiza licitația, iar în câteva luni se vor instala chelele pentru anvelopare.


Documentațiile de avizare a lucrărilor de intervenție și indicatorii tehnico-economici pentru proiectul ,, Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei la blocurile de locuit din Municipiul Slatina” vor fi aprobate zilele următoare de consilierii locali ai Slatinei. Sunt 58 de blocuri care vor fi reabilitate termică, lucrările urmând să înceapă chiar în acest an.
Bd. Nicolae Titulescu, bloc 24, bloc 8, bloc 49
Prelungirea Tunari, bloc S3, S4, S5,
A.I. Cuza, blocuri: D.10, S14, V31, D17, D18, S19, S7, D19, S17
Cuza Vodă, bloc 28, bloc 30
Arcului: bloc 3B
Crizantemei, blocuri: 4A, 6, 4C, 7A, 4D, 5AB și bloc 2
Cireașov, blocuri: 21 D, 6, 18, 21, 15, 21 C
Nicolae Iorga, bloc 4, bloc 1,
Garofiței, bloc 2AB, 5A
Ecaterina Teodoroiu, blocuri: 21, 9,
Tunari, blocuri: 1AB, blocul 5, 3 AB
Al. Lalelelor, blocurile: FA 13 AG
Al. Plopilor, blocul 2C12
Al. Bradului, bl. C4
Cuza Vodă, bloc 27
Toamnei, bloc DA 3, DA1, bloc 4
Piața Gării, blocuri 7 și 11
Păcii, bloc 3
Arinului, bloc B10
Artileriei, blocuri: 4, 3
Sergent Major Dorobanțu C.tin, bloc C1
Văilor, bloc 19
Al.Macului, bloc FA22


Reprezentanții municipalității spun că, după această aprobare, lucrările de reabilitare vor fi scoase la licitație. Dacă procedura nu va fi contestată, atunci peste 3 luni vor fi puse și schelele în vederea anvelopării imobilelor. Dacă vor fi nemulțumiri din partea ofertanților, termenul s-ar putea prelungi până spre finalul acestui an.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019