Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: începe dezinsecția
10.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 360

Direcția Administrarea Patrimoniului a dat ordinul de începere a tratamentelor fitosanitare, deratizării și dezinsecției în Slatina. Primele acțiuni sunt programate săptămâna aceasta și vizează aplicarea de substanțe pentru combaterea bolilor la arborii de pe domeniul public.


După ce a planificat riguros fiecare acțiune în parte, împreună cu firma care se ocupă de acest serviciu, Direcția Administrarea Patrimoniului anunță startul campaniei de dezinsecție. În funcție de condițiile meteorologice, primele activități ar urma să înceapă miercuri.
În luna iunie, sunt planificate două campanii de dezinsecție, fiecare cu câte două treceri, dar și tratamente fitosanitare pentru toți arborii de pe domeniul public, inclusiv cei din Pădurea Strehareți. Și în iulie sunt programate acțiuni de deratizare, tratamente fitosanitare și din nou dezinsecție. În lunile următoare, august și septembrie, vor fi noi campanii de dezinsecție, iar în octombrie încă o deratizare. Toate aceste servicii sunt asigurate, ca și în anii trecuți, de o societate din Ploiești, specializată în domeniu. Inspectorii de patrimoniu verifică dacă sunt folosite substanțele și concentrațiile potrivite.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE